LOR – ФРЕНСКИЯТ КАФЕ ПРОИЗВОДИТЕЛ.

L'OR story нашата история haskovo mrcoffee.bg

LOR

 

Кафе LOR е Френска марка кафе с амбицията да предлага най-добра селекция от кафе на любителите на кафето по целия свят. Всяка смес на L’OR е създадена от екип от страстни кафе ценители, за да достави вкус и аромат, които докосват всички сетива за уникално ангажиращо кафе изживяване.

Въпреки че L’OR вече е разпространена в домовете по целия свят, марката никога не губи френските си корени. Франция е ангажимент за качество и внимание към детайла във всичко, което правим, както и признателност за моментите, в които сте само вие и вашата чаша кафе.

Нашата вяра

 

Кафето е повече от сутринта. Ароматът му събужда сетивата, а вкусът му разпалва ума. Вярваме, че всяка глътка трябва да бъде сензационна. Елегантен баланс на богато и силно, горчиво и сладко. Перфектната комбинация от френски специалисти и нашите най-добри кафени зърна.

НАШИТЕ КАФЕ БАРИСТИ 

 

Всяка капсула L’OR е подбрана от кафе Баристи, за да бъде златен стандарт за всяко еспресо. Използваме нашите най-фини кафе зърна арабика и робуста, перфектно изпечени и балансирани, за да създадем мек, ароматен вкус. L’OR кафе Бариста черпят от палитра от 850 вкуса и аромати, за да изработят изкусно всяка смес от кафе.

 

The L’OR BARISTA Coffee & Espresso System

L

Други публикации

GARIBALDI CAFFE mrcoffee.bg

ИСТОРИЯТА НА КАФЕ GARIBALDI

История на кафе GARIBALDI !!!   – КОМПАНИЯ –   СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ   НИЕ СМЕ GARIBALDI – Нашите клиенти винаги са познавали и оценявали нашето кафе. Но не всеки знае,

Виж още