NESCAFE DOLCE GUSTO STORY. ИСТОРИЯТА НА NESCAFE DOLCE GUSTO

nescafe-dolce-gusto logo haskovo mrcoffee.bg

NESCAFE DOLCE GUSTO STORY

 

Искате да направите всеки свой ден специален – Запознайте се с впечатляващото NESCAFE DOLCE GUSTO STORY. / защото всяка звезда си има story/.  Представете си огромно разнообразие от висококачествени кафета по ваш вкус във вашия дом. Всички те могат да бъдат приготвени изключително лесно само с натискането на един единствен бутон.

НИЕ ГО ПРАВИМ ЛИЧНО

 

Натиснете бутона на вашата малка, елегантна кафемашина и се насладете на любимото си кафе само след секунди.
Тъмно или с мляко!? Горещо или студено!? Вие решавате какво да бъде то. Ще бъдете завладени от кадифената златиста крема на тъмни NESCAFE Dolce Gusto кафета. Опитайте лате или капучино, за да се влюбите в гладките слоеве от пухкаво мляко в съчетания с богатия плътен и ароматен кафе вкус.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СИСТЕМАТА DOLCE GUSTO

 

Тя е разработена по начин, който гарантира качеството във всяка приготвена чаша кафе. Херметически затворени, капсулите оптимизират налягането, за да доставят кафе с най – добро качетво, консистенция и неоспоримо богата пяна.

NESCAFE Dolce Gusto (Нескафе Долче Густо) се появява като кафе система на компанията Нескафе през 2006 година във Великобритания, Швейцария и Германия. До края на 2011 година се продава в над 50 държави с разстеж на продажбите от над 50% на година. За 2011 година е с продажби на над 450 милиона швейцарки франка.

ЕТО НИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

 

Dolce Gusto е най-продаваната кафемашина в Обединеното кралство през 2008, 2009 и 2010 г.
От 2006 г. до 2011 г. са продадени над 500 000 машини, а средно дневно се произвеждат над 4 милона капсули.

TUTBURY, DERBYSHARE 

 

Тук е мястото където се намира фабрика на nescafe производството на кафе капсули dolce gusto. Фабриката е построена през 1902 г. за производството на кондензирано мляко, след което през 1959 г. претъпява първата си трансформация и започва да произвежда разтворимо кафе с марката Nescafe. В последствие Nestle инвестира над 100 милиона паунда модернизация до 2011 година и тя се превръща във водещ завод за производство на новото поколение напитки Nescafe Dolce Gusto.

 NESCAFE DOLCE GUSTO FACTORY

 

NESCAFE DOLCE GUSTO КАФЕМАШИНА – МАЛКИ, ДИЗАЙНЕРСКИ И МОЩНИ

 

Така можем да опишем кафемашините на Nescafe Dolce Gusto. Кафемашините се отличават от всички останали, както с иновативния си дизайн, така и с технологията за приготвяне на кафето. Това е единствената single-cup кафемашина, с която приготвянето на перфектно кафе е изключително лесно и бързо и осигурява винаги плътна, млечна пяна. Използват се специално разработени за Nescafe Dolce Gusto кафе капсули. Любопитното при тях е, че не съдържат разтворимо кафе, а са печени и смляни кафе зърна от най-добрата Арабика или Робуста. Уникалността на кафемашината NESCAFE DOLCE GUSTO е постигната благодарение на отличното съчетание на дългогодишния опит и уменията на специалистите на марката NESCAFE в производството на кафе и иновативността и ноу-хау на KRUPS – един от водещите производители на кафе и машини за еспресо.

NESCAFE DOLCE GUSTO SMART  COFFEE POD TECHNOLOGY. / НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО ТЕХНОЛОГИЯ УМНИ КАФЕ ДОЗИ

Други публикации

GARIBALDI CAFFE mrcoffee.bg

ИСТОРИЯТА НА КАФЕ GARIBALDI

История на кафе GARIBALDI !!!   – КОМПАНИЯ –   СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ   НИЕ СМЕ GARIBALDI – Нашите клиенти винаги са познавали и оценявали нашето кафе. Но не всеки знае,

Виж още