КОИ СА ILLYCAFFE?

illycaffe istoriq haskovo mrcoffee.bg

КОИ СА illycaffe ?

 

illyCAFFE произвежда и предлага кафе смеси само в най – високия клас кафе а именно 100% Арабика. Няма да е преувеличено ако кажем, че illycaffe е еталон за качество, семейна страст и познания за кафето. Кафе illy e един от италианските лидери в производството на кафе, който умело комбинира традиция, качество и иновативни технологии.  illycaffe е марката на всеки ценител на кафе смеси от 100% кафе арабика. illycaffe е ароматно първокласно кафе с автентичен вкус. 

 БЕЗУПРЕЧНИЯТ 1% НАЙ – ВИСОК КЛАС КАФЕ. 

 

Движеща сила за компанията е стремежът да придава красота, качество и лукс на всеки свой продукт, затова се превръща в еталон за високачествени кафе специалитети. Желанието на illycaffe да създаде превъзходни продукти, които да отговарят на вкусовите предпочитания и различните изисквания за удобство при приготвянето, нарежда бранда кафе illy в премиум редицата на кафе сегмента.

 Кафе illy е страст към кафето

 

illycaffe влага дългогодишна страст, познания и технологични иновации в своето кафе. Отличителен белег за illycaffe е богатият и плътен вкус, който е съвършено подчертан от кадифено гладка текстура.

Предаността на семейство illy към създаването на перфектната чаша еспресо започва преди много години в град Триест, Италия. Франческо Или, основава марката кафе illy® през 1933 г. И до днес, той остава вдъхновението и пътеводителя на illycaffe компанията.
Страстта на семейство illy към истинското еспресо и неговия безкомпромисен вкус за качество са сътворили чудото, с което се характеризира всяка чаша кафе illy® по света.
Кафе illy® е семейна история за безкрайната страст към кафето.

illy E.S.E. X1 Anniversary E.S.E&Ground: il mito si rinnova 

illy LA BELLEZZA HA UN GUSTO

 

illy Iperespressso 

 

illy LIVE HAPPILLY 

 

КАЧЕСТВОТО НА КАФЕ illy е в  ДЕТАЙЛИТЕ

 

Най-качественото кафе illy всеки ден
От селекцията до чашата. illycaffe

Вашето съвършено кафе illy произлиза от нашата мания да правим всичко, абсолютно всичко перфектно. Quality Loves Details on X-Style

СЕЛЕКЦИЯТА НА КАФЕ illy
Най-важният детайл за качеството

За да направим нашето еспресо illycaffe , ние избираме само най-добрите растения кафе Арабика, отглеждани по устойчив начин от нашите фермери в над 30 страни по света. Ние създаваме дълготрайни взаимоотношения с тях, основани на споделени ценности и лично израстване. Защото само чрез съвместна работа можем да постигнем изключителни резултати.

КАФЕТО НА ЗЪРНА
Само безупречният 1% кафе

 

Ние от кафе illycaffe избираме само 1% от най-добрите кафеени зърна сорт арабика. Това е възможно благодарение на дългогодишното сътрудничество с производителите, които отдават максимално значение на качеството и устойчивостта. Изследването и експериментирането със суровини е пътуване, което никога не свършва. След обработка зърната се подлагат на щателна селекция, за да се гарантира нулеви дефекти: дори едно несъвършено зърно кафе Арабика може да компрометира аромата на нашата смес. Quality Loves Details on X-Style

КАФЕ illy СМЕСВАНЕ
Перфектният баланс

Уникален като кафе illycaffe blend. Където и да отиде, вкусът е винаги един и същ. Това е така, защото е резултат от използването на метода на illy за перфектно балансиране на девет вида отлично кафе Арабика, добито от най-добрите плантации в Южна и Централна Америка, както и от Индия и Африка.

illycaffe КАФЕ ПЕЧЕНЕ
Процес между изкуство и наука

 

Съвкупността на изкуството и науката – Това е печенето. През годините illycaffe усъвършенства този процес, за да получи кафе с богат ароматен профил, балансиран вкус и единствен по рода си аромат. Безпогрешните характеристики на чаша еспресо illy.

Налягане
Перфектно запазен кафе illycaffe вкус

 

Патентована през 1934 г. от illycaffe, херметизацията е система за консервиране, при която въздухът в кена се заменя с инертен газ при налягане, по-високо от това на атмосферата. По този начин не само се запазва свежестта на нашето кафе, но и се подобрява ароматът му.

ЧАШАТА КАФЕ
Наслада за очите и небцето

 

Създадена не само за красота, но и за функционалност. Чашата illycaffe е проектирана от Matteo Thun с дебела основа за поддържане на температурата на кафето и по-тънък ръб за максимален комфорт при отпиване. И това не е всичко!!! Извитата форма от вътрешната страна позволява на кафето да се плъзга надолу и да образува кадифена вихрушка, създавайки уникално сетивно изживяване.

ИНОВАЦИЯ
С поглед към бъдещето за 90 години

 

Иновациите винаги са били един от отличителните белези на illy, от създаването през 1935 г. на Illetta, предшественика на модерните кафе машини, до системата Iperespresso на illycaffe.

illycaffe 

 

Други публикации

GARIBALDI CAFFE mrcoffee.bg

ИСТОРИЯТА НА КАФЕ GARIBALDI

История на кафе GARIBALDI !!!   – КОМПАНИЯ –   СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ   НИЕ СМЕ GARIBALDI – Нашите клиенти винаги са познавали и оценявали нашето кафе. Но не всеки знае,

Виж още