Какво е прясно изпечено кафе за домашни автоматични кафемашини

MrCoffee.bg / Какво е прясно изпечено кафе за домашни автоматични кафемашини

Какво е прясно изпечено кафе за домашни автоматични кафемашини и защо въведохме понятието Кафе за ДАК?

Нека започнем отзад напред – Какво е “Кафе за ДАК ”?

Кафе за ДАК или по – точно кафе за домашни автоматични кафемашини / ДАК / е кафе на зърна специално изпечено, подбрано и селектирано да дава най – добра напитка на домашни автоматични кафемашини.

Сортовете използвано кафе се подбират и изпичат като се взема под внимание начина на работа на мелачките на домашни автоматични кафемашини. За този тип кафемашини е важно да се подбират сортове кафе, които са със среден размер, а зърната след изпичане не трябва да остават прекалено твърди. Кафето трябва да бъде изчистено перфектно.

А сега какво е прясно изпечено кафе за ДАК.

Това представлява всичко описано горе за кафе изпечено до 60 дни. Тъй като при правилно съхранение в качествена опаковка максимумът от аромати се съдържа в кафето до 60 дни след изпичане и само в този период вие можете да се насладите на огромната палитра от над 800 аромата, които ви дават някои от прясно изпечените кафета на зърна.

Ние създадохме за вас 3 уникални марки кафе на зърна за домашни автоматични кафемашини / ДАК / с цел да получавате вкусна, наситена с аромат, плътна  кафе напитка от вашата автоматична кафемашина.