Интересно за illycaffè

MrCoffee.bg / Интересно за illycaffè

Интересно за illycaffè

illycaffè е Италианска марка кафе, стандарт за качество и класа, в чийто състав влиза само кафета сорт Арабика.

В тази статия ние от https://mrcoffee.bg/ ще се опитаме да ви дадем интересна информация за лидера на пазара в Италия по производството на кафе. illycaffè перфектно комбинира традиция, качество и технологии, за да поднесе на всеки от нас първокласна чаша кафе с уникален вкус. Основната движеща сила за illycaffè е стремежът да придава качество и лукс на всеки свой продукт, като по този начин се превръща в еталон за високачествени кафе шедьоври.

illycaffè е страст към кафето.

Отличителен белег за кафето с марка illycaffè е богатият, силно ароматен и леко кисел вкус, който е съвършено подчертан от кадифено гладка текстура. Ние от https://mrcoffee.bg/ сме едни от най – големите фенове на кафе смеси 100% Арабика, а конкретно illycaffè е съставено от 9 различни вида първокласни кафе зърна сорт Арабика, селектирани от различни краища на света, за да комбинират богата палитра от вкусове и аромати във всяка серия кафе с марката illycaffè. Разликите във вкусовите качества между illy classico, intenso и forte идват основно от начина на изпичане като съответно CLASSICO е най – светло, Intenso е по – тъмно, a Forte е най – тъмно изпечено и се усеща като най – силно и най – слабо киселинно от трите вида кафе.

illycaffè е поглед към науката

Основно убеждение на illycaffè, е че съвършенството се постига чрез иновация и технологично старание. Страстта към науката, изследванията и познания в областта на кафето, съпътства компанията от самото и основаване през 1933 година. Компанията става известна благодарение на революционното за тогава изобретение illetta.

В наше време три от осемте емблематични, технологични нововъведения в бранша са дело на техните изследователи. А именно:

  • Технологията за опаковане под налягане, която запазва свежестта на кафето дълго и допълнително увеличава неговия аромат.
  • Иновация при кафемашините, която запазва напълно вкуса на кафето без да му добавя излишна горчивина по време на приготвяне.
  • E.S.E / EASY SURVENIG COFFEE /, което представлява предварително дозирано, перфектно смляно еспресо в единична хартиенa опаковка. E.S.E. улеснява значително приготвянето на любимата чаша еспресо в дома, офиса, караваната и навсякъде, където пожелаете.

При нас на https://mrcoffee.bg/ в раздела комбо оферти ще откриете най – добрите предложения, както за illy E.S.E, така и за illy iperEspresso, mps, зърна и мляно кафе.

illycaffè е класа и стандарт за високо качество в световната кафе индустрия.